Доставка на коли от Германия

SlaviCar доставя автомобили от цяла Европа, на изгодни цени за клиента. More »

Изгодни цени за доставка на автомобили от Европа

Вие можете да разчитате на нас 24x7 в денонощието за организиране за транспортиране на автомобили. More »

Транспортни услуги

Транспортни услуги от SlaviCar за цяла Европа, нашия екип е на разположение и през празничните дни. More »

Контакти с SalviCar

Вие можете да се свържете с нас по всяко време на денонощието на телефони: +49 15754315801 и +359 87 8908 590 More »

Пътна помощ на автомобили

Организиране на транспорт на аварирали автомобили за България от цяла Европа. More »

 

Защо да се доверим на пътна помощ?

При възникване на някакъв инцидент или повреда, то със сигурност ще имате нужда от Пътна помощ. Тази услуга се предлага от различни фирми и е една от малкото услуги, които са най-нежелани, но пък за сметка на това се „радват“ (ако може така да се каже) на широка популярност.

Често пъти, заради ненаправен преглед на автомобила може да възникне повреда докато сте на път. Също така, той може да се повреди и по други причини. Например, ако гумите са износени или пък автомобила е много стар и частите са износени, а сервиза, в който правят периодично преглед на колата Ви не обърнат внимание на старите и захабени части и на нуждата от смяната им, това също може да предизвика инцидент или най-малкото „закъсване“ някъде по пътя, докато се предвижвате от едно място на друго.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВероятно Ви е известно, че процентът на българите, които използват коли втора употреба или „внос“ е много голям. И когато и самите те използват дадения автомобил в продължение на години, това „износване“, няма как да не се отрази и да не доведе до повреда.

Ако сте имали лошия късмет да автомобила Ви да се повреди докато пътувате, то единствения начин да го приберете и изобщо някой да Ви се притече на помощ е, ако се възползвате от фирма, предлагаща услугата Пътна помощ.

Застраховането на автомобил, например е задължително да бъде направено от всеки собственик, имащ такъв.

Има много услуги и разходи, свързани със Вашата кола, за които трябва да се погрижите.

В тази връзка, когато разходите се натрупат, хората започват да търсят оптимално решение – тоест, коя фирма предлага най-изгодно услугите свързани със превоз, поддръжка или застраховане на леки коли или пък различни лекотоварни автомобили.

„SlaviCar“ е една от малкото фирми, предлагаща Ви всичко необходимо, за да бъде колата Ви „изрядна“ по отношение на застраховка или преглед, а също така и предлагаща услугата „Пътна помощ“ и всичко това при изключително изгодни условия и на много добри, конкурентно ниски цени.

Освен тези предимства, „SlaviCar“ може да се похвали с още едно – а именно качественото обслужване 24 часа и без почивни дни – седем дни в седмицата, включително и през празничните дни има екип, който да се отзове на Ваше повикване или запитване за дадена услуга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *